Skip to main content Skip to footer

Bekijk onze geweldige bruidscollectie en droom weg

Al sinds 1941 dé bruidszaak van Oost-Nederland

Wij hebben de meest toonaangevende, nationale en internationale bruidskleding. Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze merken hieronder en klik door voor de collecties. Doe alvast wat ideeën op en komen er vragen naar boven? Schroom niet, stel deze vragen gerust en wij beantwoorden ze graag.

Enzoani

Enzoani is opgericht in 2006 en behoort nu al tot de top van de bruidsmode.

Randy Fenoli
Bridal

Misschien ken je hem wel van televisie. Van het programma ‘Say yes to the dress’ bijvoorbeeld. Het gaat om ontwerper Randy Fenoli. 

Hervé Paris

De trouwjurken van Hervé Paris zijn een combinatie van vintage glamour en bohemian rock.

Modeca

De trouwjurken van Modeca zijn te herkennen aan hun ingetogen elegantie. 

Le Papillon
by Modeca

Deze trouwlijn van Modeca, genaamd Le Papillon, wordt gekenmerkt door een chique en trendy design. 

Couture
by Modeca

Deze luxueuze lijn van Modeca biedt een collectie aan waarin elke jurk door zijn verfijnde materialen en elegante design een uniek statement maakt. 

Libelle
Bridal

De schoonheid in elke vrouw omarmen, dat is waar Libelle Bridal voor staat. Vind je droomjurk die jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Ladybird

De collectie van Ladybird trouwjurken is voor de romantische dame die iedere dag droomt van haar bruiloft.

SanPatrick
by Pronovias Group

SanPatrick is onderdeel van de Pronovias Group. Het Spaanse bruidsmodemerk is modern, supervrouwelijk en strak.

WhiteOne
by Pronovias Group

WhiteOne is één van de prachtige subcollecties van de Pronovias Group. 

Curves
by Modeca

Deze mooie collectie van Modeca toont prachtige silhouetten en laat stijlvolle boho-vormen zien. 

Curves
by WhiteOne

WhiteOne is een subcollectie van de wereldberoemde Pronovias Group die speciaal is ontworpen voor vrouwen met prachtige rondingen. Zij geloven dat elke bruid trots mag zijn op haar lichaam en dat haar trouwjurk haar natuurlijke schoonheid moet accentueren. Straal in jouw jurk op jullie speciale dag.

Curves
by Ladybird

Dé collectie voor bruiden met een maatje meer die al vaak hebben gedroomd over hun perfecte bruiloft. Bij ons vind je de romantische jurk van je dromen, ongeacht je maat, omdat elke vrouw het verdient om te stralen op haar grote dag.

Curves
by Hervé Paris

Deze collectie is speciaal ontworpen voor de Boho bruid die op zoek is naar een luchtige en elegante jurk. Wij geloven dat elke bruid het verdient om te stralen op haar speciale dag, ongeacht haar lichaamsvorm of -grootte. Bij ons vind je prachtige jurken die jouw sterke punten benadrukken en jouw natuurlijke schoonheid laten stralen.

We hebben een fantastische dag gehad! Wat was ik blij met mijn droomjurk! Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede en fijne pasbeurten.

Daniëlle

Maak een afspraak

Heb jij trouwplannen? Gefeliciteerd! We vinden het ontzettend leuk om jou en je gezelschap te mogen ontvangen bij Bruidsmode Lisa. Daarbij vinden we het belangrijk om alle tijd voor je te kunnen nemen en op zoek te gaan naar de jurk die jou helemaal op het lijf is geschreven. We vragen je dan ook om vooraf een afspraak te maken. Je kunt bij ons een heel dagdeel inplannen voor je afspraak: ochtend, middag of avond.

Dinsdag: 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Jouw contactgegevens

Op welke datum trouwen jullie?
Wanneer wil je een afspraak inplannen?