Skip to main content Skip to footer

Benadruk wat je mooi vindt

Bij Curves by Hervé Paris begrijpen we dat elke vrouw unieke kenmerken heeft waar ze trots op is. Onze collectie is speciaal ontworpen om die specifieke punten te benadrukken die jij graag wilt laten zien. Of je nu klein, groot, slank, volslank, curvy of niet bent, wij hebben jurken die perfect aansluiten bij jouw wensen en jouw persoonlijke stijl. Laat je betoveren door onze keuze aan delicate stoffen, romantische details en moeiteloze silhouetten die jouw Boho gevoel weerspiegelen.

Accessoires

Benieuwd welke accessoires we hebben?

Maak een afspraak

Heb jij trouwplannen? Gefeliciteerd! We vinden het ontzettend leuk om jou en je gezelschap te mogen ontvangen bij Bruidsmode Lisa. Daarbij vinden we het belangrijk om alle tijd voor je te kunnen nemen en op zoek te gaan naar de jurk die jou helemaal op het lijf is geschreven. We vragen je dan ook om vooraf een afspraak te maken. Je kunt bij ons een heel dagdeel inplannen voor je afspraak: ochtend, middag of avond.

Dinsdag: 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Jouw contactgegevens

Op welke datum trouwen jullie?
Wanneer wil je een afspraak inplannen?

De dag was meer dan geweldig, we zijn nog steeds volop aan het nagenieten! En zoveel complimenten over m'n mooie jurk, WAUW.

Hilde