Skip to main content Skip to footer

Ervaringen

Ik wil jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor de fantastische service! Van het uitzoeken van de jurk bij Karin (die precies wist wat mij stond en begreep wat ik wilde en dus zo klaar was) tot de verschillende passessies met Doreen en het aankleden aan huis. De jurk zat perfect en ik voelde me zo mooi, kon niet beter. 

Kristy 

6 mei zijn wij getrouwd en hebben een prachtige dag gehad. Zoveel complimenten gekregen over mijn jurk! Heel erg bedankt voor de goede service.

Carmen

2 september 2022 heb ik het ja-woord mogen geven in een prachtige bruidsjurk van Bruidsmode Lisa. Ik voelde me er heerlijk in en geniet nog steeds na van de dag als ik de foto's terugkijk. Erg bedankt voor de deskundigheid en uitstekende service!

Stefanie

Getrouwd in deze mooie, prachtige jurk. En wat hadden we een mooi dag, volop zon en geen spatje regen gehad. Ik straalde de hele dag!              Bedankt voor de fijne, goede service voor de jurk, iedereen vond de jurk prachtig. 

Kim

We hebben intens en onwijs genoten, en genieten nog steeds. Het was fantastisch. Ook wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne hulp die ik heb gehad met het zoeken van mij droomjurk. Ik ben super geslaagd, en heb echt megaaaaa veel reacties gehad op hoe mooi ik er uit zag. Zo vaak, dat ik t niet eens meer geloofde hahah! Lieve Doreen, heel erg bedankt voor de bijzondere tijd die ik bij jullie heb gehad! Het was heel fijn! Ook 2 september 2022 zal ik nooit meer vergeten!

Roosmarijn

  

Sarah

De foto’s van de fotograaf hebben we afgelopen week ontvangen. Bij het bekijken hiervan was ik direct weer helemaal verliefd op mijn jurk! Wat was ie prachtig. Nogmaals ontzettend bedankt voor de fantastische service en het uitzoeken van mijn droomjurk (ook voor Karin). Veel succes en plezier met alle bruidjes die nog komen gaan.

Daisy

Bedankt voor alles!

Shirley

We hebben een fantastische dag gehad! Wat was ik blij met mijn droomjurk! Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede en fijne pasbeurten.

Daniëlle

Nogmaals bedankt voor de goede service! Heb veel complimenten gehad over de jurk. Het was echt een prachtige dag.

Jamie

De dag was meer dan geweldig, we zijn nog steeds volop aan het nagenieten! En zoveel complimenten over m'n mooie jurk, WAUW.

Hilde

Bedankt voor alle zorg rondom het uitkiezen van een trouwjurk. Alleen al het feit dat ik een jurk aan heb, was al wennen en dat had jij goed door.      Wat een geweldige dag hebben wij gehad en wat ontzettend veel complimenten.                     "Precies de jurk voor jou", het klopt helemaal, wauw, onvoorstelbaar".                                        Heel erg bedankt voor alle zorg en gezelligheid.

Els

Enorm bedankt voor alle goede zorgen en het toch echt wel perfecte resultaat!! De jurk zat echt als gegoten, al mn twijfel dus voor niets geweest. 1000x dank lieve mensen!

Laura

Onze collecties

Benieuwd welke collecties we hebben?