Skip to main content Skip to footer

Het zijn de accessoires die het af maken

De jurk vormt de basis voor iedere bruid. Daarnaast heeft Bruidsmode Lisa tal van accessoires in het assortiment om het helemaal af te maken. Dat begint uiteraard met de juiste lingerie die ervoor zorgt dat de jurk perfect om je lichaam valt. Maar ook in sieraden, schoenen en haaraccessoires is er een uitgebreide keuze. Bij Bruidsmode Lisa adviseren we je graag en laten we je in combinatie met je jurk zien wat verschillende accessoires met de totale uitstraling doen, zodat uiteindelijk alles op elkaar is afgestemd.

Haaraccessoires

Als je de jurk hebt uitgezocht, kun je het plaatje helemaal compleet maken met de juiste accessoires. 

Lingerie

Heel belangrijk voor de uitstraling van de bruid is de lingerie. Wij zorgen ervoor dat je al tijdens het passen de juiste lingerie draagt. 

Schoenen

De keuze voor de jurk is gemaakt, maar dan de schoenen nog. Je kunt kiezen voor een bruidsschoen die perfect matcht met jouw jurk of je kunt verrassen door schoenen te kiezen in een totaal andere kleur. 

Sieraden

Een mooie armband, ketting of oorbellen; dat maakt het plaatje helemaal compleet. 

Maak een afspraak

Heb jij trouwplannen? Gefeliciteerd! We vinden het ontzettend leuk om jou en je gezelschap te mogen ontvangen bij Bruidsmode Lisa. Daarbij vinden we het belangrijk om alle tijd voor je te kunnen nemen en op zoek te gaan naar de jurk die jou helemaal op het lijf is geschreven. We vragen je dan ook om vooraf een afspraak te maken. Je kunt bij ons een heel dagdeel inplannen voor je afspraak: ochtend, middag of avond.

Dinsdag: 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Jouw contactgegevens

Op welke datum trouwen jullie?
Wanneer wil je een afspraak inplannen?

De dag was meer dan geweldig, we zijn nog steeds volop aan het nagenieten! En zoveel complimenten over m'n mooie jurk, WAUW.

Hilde