Skip to main content Skip to footer

Veelgestelde vragen

Wij raden je aan zeker negen maanden voor je trouwdatum je eerste afspraak bij ons te maken. Dan is er voldoende tijd om jouw jurk in de juiste maat te bestellen en te perfectioneren voor de dag van je leven.

Het is fijn als je mensen bij je hebt die jouw smaak en stijl goed kennen en zich in jou kunnen verplaatsen. Maar neem niet te veel mensen mee. ‘Goed’ bedoelde adviezen kunnen je ook aan het twijfelen brengen. Het is jouw jurk en jij moet je er mooi en lekker in voelen. Dat is het allerbelangrijkste!

Wij zeggen altijd: neem vooral een goed humeur mee! Waar je wel even rekening mee kunt houden, is dat je lingerie aan doet waar jij je prettig in voelt. Verder hebben wij alles wat nodig is voor het passen van bruidsjurken. 

Zorg ervoor dat je niet te veel personen meeneemt en neem je toch wat meer personen mee zorg dan wel dat je vooral je eigen mening blijft volgen. Het is namelijk jouw droomjurk en niet die van bijvoorbeeld je vriendin.

Wij werken altijd met dagdelen als je een bruidsjurk bij ons uit komt zoeken, dus we nemen ruim de tijd om met de bruid aan het passen te gaan. We drinken samen altijd eerst een kopje koffie/thee, en we gaan een gesprek aan met de bruid. Wat lijkt haar mooi, waar gaat ze het feest vieren, hoe ziet ze het feest voor ogen. Op die manier krijgen wij vaak al een heel goed beeld van de bruid en haar wensen.

Ja, er kan soms een wachttijd zijn. Dat ligt vooral aan de dag waarop je wil komen passen. Op donderdagavond, vrijdag en zaterdag zitten we vaak al snel vol. We merken ook wel dat sommige seizoenen populairder zijn dan andere. Het is niet zo dat wij meer afspraken per dag inplannen als het druk is. Iedereen krijgt bij ons evenveel tijd om haar droomjurk te vinden.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan een passessie.

Normaal gesproken hebben wij geen uitverkoop, maar het komt wel eens voor dat wij een jurk afprijzen.

Nee, wij verkopen geen tweedehands trouwjurken.

Ja en natuurlijk nog veel meer. Niet al onze trouwjurken staan op onze website.

Nee, wij verhuren geen trouwjurken.

Helemaal zelf samenstellen kan niet, maar wij doen heel vaak aanpassingen aan jurken naar wens van de bruid. Tijdens je afspraak overleggen we graag met je wat je wensen zijn.

Wij hebben heel veel verschillende maten bij ons in de winkel hangen: van maat 36 tot maat 54. Daarnaast kun je deze trouwjurken ook nog groter of kleiner bestellen.

Dit hangt ervan af hoever je bent in je zwangerschap op het moment waarop je gaat trouwen. We merken dat de meeste vrouwen vanaf ongeveer 24 weken zwangerschap niet meer in de ‘normale’ pasvormen passen. Dan kom je echt terecht in positie bruidsjurken, deze hebben wij niet. Maar dit kan ook per persoon enorm verschillen, dus kom vooral langs om de opties te bekijken.

Wij zoeken altijd naar passende oplossingen en denken altijd in mogelijkheden.

Wij krijgen het hele jaar door aanvullingen op onze collectie.

Dit hangt heel erg af van het merk. Soms hebben we de jurken binnen vier maanden, maar tegenwoordig zit er vaak een langere levertijd op de bruidsjurken. Dat kan wel oplopen tot vijf tot zes maanden.

Jazeker! Wij hebben accessoires en we geven daar uitgebreid advies over.

Bij ons in de straat zijn parkeerplaatsen en verderop is parkeerplaats de Wetstraat.

Wil je meer weten?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wij helpen je graag verder! Stuur ons een berichtje of bel naar: 074-2911510.