Skip to main content Skip to footer

Voel je goed in jouw trouwjurk

Bij Curves by WhiteOne streven we ernaar om elke bruid met trots terug te laten kijken op haar trouwfoto's. Onze collectie omarmt diversiteit en biedt een uitgebreide selectie van jurken die perfect passen bij jouw unieke stijl en figuur. We begrijpen dat elke vrouw anders is, daarom hebben we zorgvuldig diverse stijlen, silhouetten en materialen samengesteld, zodat jij kunt stralen in een jurk die speciaal voor jou is gemaakt. Ontdek de prachtige jurken die speciaal voor jou zijn gemaakt en vier jouw rondingen op een manier die je nog lang zal koesteren.

Accessoires

Benieuwd welke accessoires we hebben?

Maak een afspraak

Heb jij trouwplannen? Gefeliciteerd! We vinden het ontzettend leuk om jou en je gezelschap te mogen ontvangen bij Bruidsmode Lisa. Daarbij vinden we het belangrijk om alle tijd voor je te kunnen nemen en op zoek te gaan naar de jurk die jou helemaal op het lijf is geschreven. We vragen je dan ook om vooraf een afspraak te maken. Je kunt bij ons een heel dagdeel inplannen voor je afspraak: ochtend, middag of avond.

Dinsdag: 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Jouw contactgegevens

Op welke datum trouwen jullie?
Wanneer wil je een afspraak inplannen?

De dag was meer dan geweldig, we zijn nog steeds volop aan het nagenieten! En zoveel complimenten over m'n mooie jurk, WAUW.

Hilde