Skip to main content Skip to footer

Tips en tricks

Het kiezen van je trouwjurk is een belevenis, daarom geven we je graag wat tips en tricks.

Wie neem ik mee

De dag dat je bij ons verschillende jurken komt passen, is bijzonder en zul je niet snel meer vergeten. Denk dus goed na over wie je wilt meenemen. Het is fijn als je mensen bij je hebt die jouw smaak en stijl goed kennen en zich in jou kunnen verplaatsen. Maar neem niet te veel mensen mee. Al het goedbedoelde advies kan je namelijk ook aan het twijfelen brengen. Het is jouw jurk en jij moet je er mooi en lekker in voelen. Dat is het allerbelangrijkste!

Hoe lang van tevoren afspraak

Wij adviseren je om jouw trouwjurk ruim voor de trouwdatum uit te zoeken, zeker negen maanden van tevoren. Vaak zit er levertijd op, maar ook hebben we voldoende tijd nodig om hem op maat te maken en te perfectioneren. We plannen meerdere passessies in, zodat alle details uiteindelijk kloppen en je jurk naadloos aansluit op jouw lichaam.

 

Bruidsschoenen

De jurk is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar onderschat ook de schoenen niet. Kies voor een schoen waar je goed op kunt staan en lopen. Het is slim om ze ruim van tevoren in te lopen, maar pas wel op dat er geen beschadigingen ontstaan. En als laatste: vergeet ook niet voor de bruiloft de stickers op de zool te verwijderen.

 

Zwanger en je trouwjurk

Ben je zwanger of wil je dit graag worden? Dan adviseren we je dit bij ons te melden als je een trouwjurk uit gaat zoeken. Wij hebben een beroepsgeheim! Wij houden dit wel in gedachten bij de keuze voor jouw jurk en bij het bestellen ervan. De passessies plannen we zo laat mogelijk in, omdat tijdens een zwangerschap je figuur wekelijks verandert. Vlak voor de bruiloft lopen we alles nog een keer goed na, zodat we zeker weten dat jij op de dag van de bruiloft rondloopt in een jurk die perfect aansluit op jouw lichaam.

 

Corsages

Wil je dat je bruiloftsgasten corsages dragen? Let er dan op dat heren de corsage omhoog dragen en dames naar beneden. De corsages horen bij beiden links bevestigd te worden.